У Володимирі-Волинському біля храму облаштували унікальний дитмайданчик

17.11.2020 / Новини

Дитячий майданчик, що на території Храму Віри, Надії, Любові і їхньої матері Софії у Володимирі-Волинському – перший об’єкт такого типу, який облаштували з ініціативи молодого архітектора Тараса Дукельського та настоятеля церкви отця Євгена Рябця.

Про це йдеться на офіційній фейсбук-сторінці нардепа Ігоря Гузя.

За підтримкою вони звернулися до Ігоря Пальонки – прихожанина храму, який увійшов у двадцятку його громади, а нині обраний міським головою Володимира. У співпраці Ігоря Пальонки з народним депутатом від округу Ігорем Гузем, фонд «Тільки разом» спрямував ресурси на облаштування конструкцій.

«Спочатку я боявся, бо такого типу майданчиків ще фактично ніде не було в місті і на Володимирщині у тому числі. Але зараз я бачу великий позитив. Наш храм відкритий з 9 до 17 год. і мами упродовж дня йдуть сюди з візочками, дітки так гасають по тих метеликах, ромашках (сміється – ред.). Йдуть учні молодших класів зі школи і заходять на майданчик на кілька хвилин, щоб погратися. Дуже приємно за цим спостерігати. І коли богослужіння відбуваються, мама з дитинкою може перебувати на вулиці, мікрофони працюють, все добре чути. Дуже дякуємо за підтримку», – поділився враженнями отець Євген Рябець.

До слова, за сприяння нардепа на території храму встановили ще й пам’ятний знак примусово виселеним українцям з території Польщі в 1944-1947 роках. На ці потреби він залучив кошти державного бюджету.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*