У Володимир-Волинському районі чоловік ображав матір і побив дружину брата

09.09.2020 / Новини

Арешт на строк до шести місяців або обмеження волі до двох років загрожує жителю Володимир-Волинського району, який побив дружину брата та ображав матір.

Про це повідомили на сторінці Володимир-Волинського відділу поліції. 

До поліцейського офіцера громади м. Устилуг лейтенанта поліції Олександр Дем’яненка звернулася 46-річна жителька одного із сіл Устилузької громади, жінка повідомила про постійне сімейне насилля, яке вчиняє 53-річний брат її чоловіка щодо своєї матері.

Правоохоронець, отримавши таке повідомлення, прибув за місцем проживання чоловіка. Під час розмови порушник поводив себе агресивно щодо родини та, вибравши момент, ударив в обличчя заявницю, як наслідок – вибив передній зуб.

Розмова правоохоронця і порушника закінчилася складанням протоколу про вчинення насильства в сім’ї та порушенням щодо нього кримінального провадження за ст.125.ч1 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження). Чоловіку загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадські роботи на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи до одного року, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі до двох років.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*