У воїнів-інтернаціоналістів Шацького району – ювілейна зустріч (ФОТО)

14.02.2018 / Новини

15-го лютого українці вшановують учасників бойових дій на території інших держав. Напередодні, воїни-інтернаціоналісти Шацького району разом з дружинами зібралися на ХХ ювілейну зустріч в с. Світязь аби разом відзначити цей день.

Про це інформує прес-служба Шацької райради у Facebook.

Ініціатором, натхненником і багаторічним організатором зустрічей є Галина Цвид. За всі часи дружби і співпраці вона стала для місцевих воїнів-афганців рідною людиною, порадником і другом. Педагог, яка нині на заслуженому відпочинку, гуртує та заряджає всіх своєю енергетикою.

Вже традиційно розпочали день з богослужіння в Петропавлівському монастирі. Священнослужителі провели літію, під час якої молилися за упокій душ загиблих у Афганістані, згадали й загиблих в зоні АТО. До могил бійців, які відійшли у вічність, поклали квіти та вінки на могили побратимів.

Грамотою обласної ради, яку передав Сергій Карпук, нагородили Володимира Носуліча, голову Шацької районної організації Спілки ветеранів Афганістану.

Грамотами Шацької районної ради відзначено Володимира Мазурка (житель с.Омеляне), Сергія Прокопчука (житель с.Світязь), Віктора Сахарука (житель с.Підманево).

З нагоди свята відзначили грамотою Шацької селищної ради Петра Пеха (житель смт Шацьк).

Грамоти Шацької районної державної адміністрації отримали Василь Божук (житель с.Ростань), Віктор Гуж (житель с.Пульмо), Анатолій Гірич (житель с.Мельники).

Дарували пісень присутнім Ліна Панасюк, Світлана Прокопчук, Світлана Приступа.

 

Читайте також:

1 Коментар У воїнів-інтернаціоналістів Шацького району – ювілейна зустріч (ФОТО)

  1. А чому не згадали багаторічного голову Шацької районної організації Спілки ветеранів Афганістану Гуменюка Андрія, який, до речі, захищав Україну в зоні АТО? Бо неугодний? А той носуліч, який зобов”язаний Андрію Гуменюку життям, який підло підсів місце Андрія, ображав його сім”ю, герой? Запитайте його, нехай розкаже ПРАВДУ, як він став головою Шацької районної організації Спілки ветеранів Афганістану, якщо, звичайно, у нього вистачить сміливості. Не з тих героїв робите!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*