У воді, яку Сапожніков “очистив” за 260 мільйонів, нововолинці бояться навіть прати

18.10.2020 / Новини

Неякісна вода, з іржею – проблема, яка вже далеко не один рік мучить мешканців Нововолинська. Ані пити, ані їсти зварити, ані помитися нормально містяни не можуть уже скільки часу. Попри те, що чинна влада на чолі з міським головою Вікторем Сапожніковим заявляє, що взяла кредит у розмірі 260 мільйонів для того, щоб зробити воду чистішою, суттєвих змін містяни не відчули.

Ось і зараз знову у мережі підняли питання проблемної води. Мешканка Шахтарського мікрорайону Валентина Орлова поділилася світлиною води, яка біжить у її кранах, – жовта, заіржавіла, схожа на чай, – передає НВІП.

“Шановний Водоканал Нововолинськ, порадьте мені, будь ласка, що тепер робити з цієї водою? Чому ми платимо вам за ЦЕ? Бо ЦЕ не вода. Ви хоч раз пояснили нам причину? Чи хоча б вибачились? Просто вже немає слів від обурення”, – пише жінка.

У коментарях люди зазначають, що з такою проблемою стикаються і мешканці вул. Винниченка, Маяковського, Святого Володимира, Шахтарського мікрорайону та селища Благодатного.

“Кредит взяли на 260 мільйонів, щоб воду чистою “зробити”) Вода якою була, такою і залишилася. Гроші пропали, а повертати кредит будуть із кишень мешканців. Геніальна шахрайська схема Сапога і команди”, – коментує побачене Ігор Байда.

“На озері і то чистіша вода”, – наголошує Володимир Середюк.

“Так, це просто жах. Кожен день до 18години.. Що це??? Це вже назавжди???” – обурюється Лариса Салюк.

“Я колись кидала в пралку і навіть не дивилася, яка вода, а зараз дивлюся , щоб не помарнити білизну”, – розповідає Лариса Бензель. 

“Постійно така вода, скільки себе пам’ятаю, стільки і іржава… Це не слово, що жах. Мало того, що купуєш воду, щоб пити та варити їсти, так ще стоїть питання з пранням або з тим, щоб помитися і не залишитись бруднішим, ніж до прийому ванни…”, – додає Христина Гурус. 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*