У Варшаві побилося двоє українців: один із них встромив ножа у груди іншому

17.01.2020 / Новини

У варшавському районі Воля поліція затримала 30-річного громадянина України, підозрюваного в замаху на вбивство.

Чоловік в одному з гостелів завдав удар ножем у грудну клітку іншому громадянинові України, – повідомляє “Польське радіо”.

За даними слідчих, між чоловіками виникла сварка, в результаті якої один з них напав з ножем на потерпілого, після чого вибіг з будинку. Поліцію про цю подію повідомила одна з осіб, яка помітила пораненого.

«На місці функціонери надали медичну допомогу потерпілому, який мав різану рану грудної клітки. Швидка забрала його до лікарні, де громадянин України отримав спеціалізовану медичну допомогу», – сказала речниця поліції району Воля комісарка Марта Сульовська. Як додала, злочинця затримали невдовзі після інциденту.

«Розслідування у цій справі відкрила вольська прокуратура, обставини розслідували також співробітники відділу боротьби зі злочинністю проти життя та здоров’я. Під час збирання доказів затриманий чоловік намагався ввести поліцію в оману щодо обставин інциденту», – заявила речниця поліції.

Затриманому представлено обвинувачення у замаху на вбивство, погрозах і завданні тілесних ушкоджень; йому загрожує довічне позбавлення волі. Рішенням суду громадянин України залишиться під вартою на три місяці.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*