У цих країнах можна вчитися абсолютно безплатно

17.06.2018 / Новини

Навчання за кордоном з щомісячною стипендією, безкоштовним проживанням та харчуванням – це реальність, доступна вам вже зараз.

Деякі країни прекрасно розуміють, що інвестиції в освіту для громадян і іноземців з часом окупляться економічним зростанням. Ці гроші надаються безоплатно, тому що завдання в тому, щоб дати випускникові можливість відразу почати заробляти собі на життя.

Німеччина

Ця країна надає можливість безкоштовно отримати затребувану спеціальність, тому що Німеччина відчуває гостру нестачу студентів деяких непопулярних напрямків. Обов’язково вимога для абітурієнтів – знання німецької мови. Найкраще, що після декількох років навчання держава пропонує вам роботу за фахом.

Великобританія

В Європі є кілька країн, які надають фінансову підтримку студентам і випускникам, які бажають продовжити навчання. Цього року Британська рада спільно з Національною радою з науки і техніки пропонує гранти для бажаючих працювати в області наукових досліджень, технічного розвитку та інновацій.

Австралія

Австралійський уряд порівняв вартість вищої освіти для іноземців в Австралії з вартістю вищої освіти для австралійців в США і Британії і прийшов до висновку, що їм вигідніше спонсорувати перше.

Данія

Кілька років тому Данія стандартизувала структуру вищої освіти таким чином, що іноземні студенти можуть вільно надходити в датські ВНЗ за умови, що у них є диплом про середню освіту, еквівалентний місцевому. Крім того, в Данії є багато програм, що пропонують стипендії на навчання студентам з будь-якої країни.

Нідерланди

Чудовий варіант для тих, хто хоче вчитися за кордоном. Мало того, що тут безкоштовна вища освіта, так університети ще й пропонують стипендії іноземцям. Міністерство освіти, культури і науки, науково-дослідні інститути та університети пропонують стипендії через програму Holland Scholarship, розраховану на іноземних студентів, що бажають отримати ступінь бакалавра або вчений ступінь в Голландії.

Джерело: independent

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*