У центрі села Ладинь з’явився дитячий майданчик (ФОТО)

24.03.2019 / Новини

У центрі села Ладинь Любомльського району з’явився дитячий майданчик. Місцева малеча уже навипередки “тестує” новесенькі та яскраві конструкції.

У населеному пункті проживає майже 150 жителів. Під час зустрічі з парламентарем Ігорем Гузем, більшість із присутніх висловилася за те, що малим дітям ніде відпочивати й забавлятися. Вони звернулися до депутата, щоб посприяв їм з облаштування майданчика.

І ось результат – гроші на його встановлення надійшли з державного бюджету, а місце для розташування визначала сама громада.

На свято до жителів села завітали голова Вишнівської ОТГ Віктор Сущик, його заступник Василь Стрільчук, в. о. сільського старости Юрій Вітрук, помічники народного депутата Ігоря Гузя – Андрій Бокоч та Ігор Торба.

Перерізати символічну стрічку гості доручили тим, задля кого, власне, об’єкт і споруджувався — дітворі.

Андрій Бокоч, вітаючи, наголосив, що втілення в життя програми з облаштування дитячо-спортивних майданчиків у Прибужжі – у пріоритеті волинського нардепа. Він нагадав, що Ігор Гузь ще на початку роботи в парламенті запропонував уряду напрямки, на які, з його точки зору, потрібно спрямовувати гроші з державного бюджету. Оскільки, на переконання депутата, діти навіть в невеликих селах повинні мати місце для дозвілля.

Якщо ми говоримо, про Вишнівську громаду, то на дитячих майданчиках уже забавляють діти у селах – Вишнів, Коцюри, Мосир, Олеськ, Глинянка, Радехів, Чмикос, Римачі, Штунь, Висоцьк, Замлиння та Машів.

Після відкриття місцеві жителі обговорили з представниками команди нардепа та керівником громади проблеми села, які потребують нагального вирішення, зокрема, налагодження автобусного сполучення.

До слова, у розвиток Вишнівської ОТГ за час депутатської каденції надійшло понад 4 мільйони гривень. Голова громади Віктор Сущик подякував парламентарю Ігорю Гузю за державну підтримку.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*