У центральному парку Любомля висадили квіти пам’яті (ФОТОРЕПОРТАЖ)

20.09.2016 / Новини

У центральному парку Любомля громадська організація християн-волонтерів разом з небайдужими жителями міста висадили понад 15 кілограм цибулин тюльпанів. Мета акції – память про Героїв Небесної Сотні та усіх воїнів, які загинули на Сході України.

У вівторок, 20-го вересня, відбулась патріотична акція з висадки тюльпанів, присвячена пам’яті полеглих героїв у війні на Сході України, у тому числі і семи воїнів-героїв з Любомльщини.

Як і минулого року, акція відбулась з ініціативи керівника волонтерської організації Андрія Дем’янчука. Він зазначає, що цьогоріч цибулини квітів принесли волонтери, представники районної ради, учні Любомльської ЗОШ №2, деякі підприємці, родичі загиблих героїв.

Висаджувати ж квіти прийшло порівняно небагато людей, проте роботу організували оперативно. Участь у цій хорошій справі взяли небайдужі мешканці міста, працівники районної бібліотеки, волонтери, атовці на чолі з Олександром Лисенком.

Зазначимо, що до акції долучилась і заступниця голови районної ради Ганна Сачук, яка разом із Любов’ю Шрамко принесли цибулини тюльпанів від районної ради. На жаль, представників від міської ради не було, хоча навесні голова Любомльради Роман Ющук був багатослівним щодо цього.

Цікаво, що Андрій Дем’янчук спільно з активістами запропонував висаджувати у парку не тільки весняні квіти, а й осінні. Тобто таку акцію проводити восени та навесні, щоб центральний парк міста радував усіх красою квітів більшу частину року.

img_8806

img_8782img_8790img_8803img_8816img_8820img_8835

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*