У Світязі завершилися змагання з бочче (ФОТО)

01.09.2018 / Новини, Спорт

30-го серпня відбулося закриття триденного змагання за Кубок Світязя гри з боча серед осіб з ураженням опорно-рухового апарату та урочисте нагородження переможців змагань.

Про це інформує прес-служба Шацької райради.

Учасники змагань отримали з рук гостей відзнаки та медалі за зайняті місця в різних групах. Так, участь брали спортсмени у індивідуальних змаганнях у класах ВС1, ВС2, ВС4, ВС5 та опен-класі; парних ВС4, ВС5 та опен-класі; командних ВС1/ВС2.

Команду-переможця визначили послідовно за найбільшою кількістю здобутих перших, других, третіх, четвертих і так далі місць. Отже, третє місце здобула команда Ковельського району, друге завоювали ратнівчани, а Кубок Світязя з гри в боча забрала комада міста Ковель.

Подяки передали і тим, хто долучився до організації змагань.

Як зазначив Віктор Галан-Ващук, це – єдина база відпочинку в Шацькому районі, яка має всі умови для життя людей з обмеженим фізичними властивостями. Це стосується не лише пандусів, а й кімнат особистої гігієни та спалень.

“Сподіваємося, що цьогорічні змагання дадуть старт щорічному проведенню таких спортивних заходів, допомагатимуть спортсменам у підвищенні свого професійного рівня спортивної майстерності, допоможуть залучати осіб з інвалідністю до занять спортом та сприятимуть реабілітації та соціальної адаптації людей з обмеженими фізичними можливостями. А Кубок Світязя з гри в боча стане традиційним”, – наголошують організатори.

Нагадаємо, відкриття першого Кубка Світязя з гри боча відбулось 28-го серпня у селі Пульмо. Аби стати учасниками дебютних змагань з боча та поборотись за перемогу, до мальовничого села Пульмо завітали спортсмени з різних куточків України.

 

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*