У Світязі відбувся турнір з пляжного волейболу

05.09.2017 / Новини, Спорт

Протягом двох днів – у суботу та неділю, 19-20 серпня, на пляжі в селі Світязь (урочище «Куточок рибалки») відбувалися змагання з пляжного волейболу «Кубок Світязя – 2017».

Участь у волейбольних баталіях зголосилося взяти 14 команд з чотирьох областей: Волинської, Рівненської, Київської та Львівської, хоча попередньо заявки подали 16 команд. Чи не найбільш географічно була представлена Волинь: учасники були з Луцька, Ковеля, Маневич, Згоран, Старої Вижви, Шацька.

Про це пише “Шацький край”.

Головним суддею волейбольних баталій був Василь Саць із Згоран.

Любителі пляжного волейболу протягом двох днів мали змогу спостерігати за 26 іграми, бо команди грали за олімпійською системою (до двох поразок). М’яч підігрував то одним, то іншим волейболістам.

У перший день було нелегко не лише відбивати атаки суперників, а й пробувати самим забивати, адже термометр показував за 30 градусів. Напруга на піщаних полях була ще та! Були поразки та перемоги, злети й падіння у переносному й прямому значенні.

Приємно, що позмагатися за перемогу вирішила й команда з Шацька. Так, на волейбольному турнірі честь району захищали начальник Шацького РС УДСНС в Шацькому районі Анатолій Пінкевич та провідний інспектор Роман Слюз.

На жаль, їхня гра закінчилася на етапі боротьби з дуетом із міста Самбір – Володимиром Павелком та Миколою Ліцманом, котрі, до слова, й стали переможцями турніру, перемігши не лише дует шачан, а й своїх суперників у фіналі з міста Вараш Рівненської області – Ігоря Ципана та Івана Романчука.

У підсумку команда з колишнього Кузнецовська стала другою, третю сходинку посіли волейболісти команди «Барком» (Львів) у складі Юрія Боктана та Андрія Шиманського.

Четвертим став дует «Версаль» з Луцька – Віталій Положевець та Михайло Сидор. До речі, ця команда була нагороджена грамотою «За волю до перемоги». А переможці отримали кубки, медалі та грамоти.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*