У Світязі легковик збив туриста: водій втік з місця ДТП. ФОТО

20.07.2020 / Новини

У селі Світязь Шацького району водій Volkswagen Passat скоїв наїзд на пішохода та втік з місця пригоди.

46-річний потерпілий, мешканець Тернопільщини, який приїхав на відпочинок, отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований в лікарню, – повідомляє пресслужба поліції Волині.

На пошуки винуватця зорієнтували особовий склад поліції Шацького району. Слідчі разом з групою реагування патрульної поліції в результаті оперативних заходів виявили автомобіль з характерними ушкодженнями на одній з вулиць с. Світязь. Невдовзі знайшли і винуватця аварії.

Чоловік розповів, що не помітив, як збив пішохода. До того ж, за його словами, після вчинення аварії, він вживав алкоголь. Відомості за цим фактом внесені в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Порушення правил дорожнього руху, що спричинило тілесні ушкодження, карається штрафом від двохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

У Світязі водій збив туриста і втік з місця ДТП. ФОТО

1 Коментар У Світязі легковик збив туриста: водій втік з місця ДТП. ФОТО

  1. При такому потріно застосовувати: пяний за кермом повинен нести відповідальність в десяць разів вищу ніж тверезий.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*