У Столинських Смолярах відбулися збори селян (ФОТО)

22.05.2019 / Новини

Напередодні жителі села звернулись до сільського голови Володимира Крижука з клопотанням ініціювати проведення зборів у с. Столинські Смоляри, на які обов’язково запросити головного землевпорядника, юриста сільської ради, в.о. старости та депутатів старостинства.

Головним  питанням зазначеним у клопотанні було визначення меж пасовища та вирішення питання напування ВРХ на пасовищі, – повідомляється на сайті Рівненської ОТГ.

Під час зібрання розглядались актуальні питання жителів села, що в основному стосувались земельних відносин. Після озвучення питання щодо так званої «100-метровки», у залі виникли бурхливі, емоційні обговорення.

Для надання роз’яснень по даному питанню на збори запросили представника ГУ Держгеокадастру у Волинській області Оксану Хоміч – спеціаліста з контролю за використанням та охороною земель. Вона нагадала присутнім про відповідальність при самовільному зайнятті земельних ділянок.

У своєму виступі Володимир Крижук зазначив про те, що сьогодні присутні отримали інформацію для роздумів. Для початку місцеві жителі повинні визначитись із розташуванням та межами пасовища, далі проводитимуться роботи по узаконенню даної території згідно вимог чинного законодавства.

Під час проведення цих зборів всі мали змогу поставити свої запитання до представників влади. Зокрема, селян також хвилювала проблема тимчасової відсутності медичного працівника у місцевому ФАПі, ремонт доріг та ін. На всі поставлені питання було надано вичерпні роз’яснення.

Підсумовуючи сказане, сільський голова закликав місцевих жителів, депутатів до активної співпраці для вирішення порушених проблем.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*