У Штуні провели осінній ярмарок у народному стилі (ФОТО)

27.10.2019 / Новини

У Штунській школі стало вже традиційним проведення шкільного свята “Осінній ярмарок” перед початком осінніх канікул.

“Метою цього шкільного свята є розширення світогляду школярів про традиції, звичаї та обряди українського народу, українського ярмаркування, виховання дбайливих господарів, національно свідомої особистості, патріотизму, формування бережливого ставлення до результатів праці, спонукання до творчої активності, співпраці учнів, сімей, педагогів і, взагалі, створення позитивних емоцій та гарного настрою в усіх учасників заходу”, – йдеться на сторінці освітнього закладу в соцмережах.

Спільними зусиллями було створено справді святкову атмосферу з українськими народними піснями та жартами. До підготовки свята були залучені учні 5-11 класів школи.

Під час ярмаркування велася жвава торгівля печивом, булочками, пиріжками, та тортиками, пампушками, шарлотками ,кексами, бутербродами,солодкими напоями. Усе це було приготовано учнями та їх батьками,вчителями.

Знайшлося на імпровізованих торгівельних ятках місце і для овочів та фруктів з власних садів та городів та лісових дарів.

“Свято пройшло у колі друзів, у барвах осені, з квітами та дарами природи. Ніхто не пішов із осіннього ярмарку без заряду позитивних емоцій та гарного настрою. Розійшлися по домівках, несучи в руках чималі пакунки з купленими ласощами. Азартність та привітність продавців, посмішки покупців, жарти, пісні – це ще не весь перелік цікавинок нашого Осіннього шкільного ярмарку-2019”, – йдеться в дописі.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*