У школі на Волині провели конкурс на краще декороване вікно (ФОТО)

15.01.2019 / Новини

У Селецькій ЗОШ І-ІІ ст. ім. Олени Полонської – філії ООЗ НВК “ЗОШ І-ІІІ ст. – ліцей” села Зимне, до новірчних свят провели конкурс найкраще декорованого вікна на святкову тематику.

Фінал змагань між школярами провели 11-го січня. Саме тоді, під час візиту голови громади В’ячеслава Католика та помічника народного депутата Ігоря Гузя Андрія Бокоча, директорки Зимнівської школи Юлії Степанюк, запропонували обрати найкращих, – пише БУГ.

“Початок грудня на робочій лінійці оголошено конкурс на краще оформлення класних вікон до Нового року. Метою для себе окреслили згуртування класного колективу, виховання естетичних смаків, здорової конкуренції. Краса врятує світ”, – поділилася про задум завідувачка навчального закладу Віра Мазур.

За підсумками обговорення, перемогу здобули учні 8-го класу, які і отримали солодкий подарунок.

“Це у нас найменший по кількості клас. Всього лише 5 учнів: 2 дівчинки і 3 хлопчики. З дзвінком на перерву не бешкетували, а бігли прикрашати вікна. І вдома витинали, і допоки вчитель прийде на урок ножиць з не випускали. А головне самі без допомоги дорослих, бо у них класний керівник екс директор-пенсіонер, якому 6 січня виповнилось 67 років і він буває у школі лише двічі на тиждень при одинадцяти годинному навантаженні”, – розповіла про переможців Віра Мазур.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*