У школах Вишнівської ОТГ провели навчально-польові збори (ФОТО)

07.05.2019 / Новини, Спорт

У Машеві було проведено навчально-польові збори в закладах загальної середньої освіти Вишнівської сільської ради.

До плану заходів були включені: “Вогнева підготовка”, “Тактична підготовка”, “Прикладна фізична підготовка”, “Прискорене пересування та подолання перешкод”, “Основи медичних знань і допомоги” (серед дівчат 11-х класів), “Дії солдата в бою у складі механізованого відділення”, “Завдання та озброєння механізованого відділення”, “Озброєння та бойова техніка військової частини (підрозділу)”,  йдеться на сайті Вишнівської ОТГ.

Навчально-польові збори тривали протягом трьох днів.

У перший навчальний день юнаки мали змогу: потренуватися у одноманітності прицілювання, вирішення завдань на визначення прицілу і точки прицілювання; виконання початкової вправи стрільби з автоматичної зброї; удосконалення знань із будови автомата; визначити дії під час застосування зброї масового ураження та вдосконалити знання із бігу по пересічній місцевості.

Другий день розпочався із закріплення знань про дії солдата у наступі, висування на рубіж атаки, атака з подоланням мінно-вибухових та інших інженерних перешкод, подолання ділянки місцевості з радіоактивним зараженням, способи боротьби з авіацією противника, зупинка кровотечі з ран шиї, тулуба, кінцівок тощо.

Третього дня юнаки дізнавалися про дії розвідувального дозору, ведення спостереження, дії в засаді, дії з початком вогневої підготовки, відбиття атаки танків і піхоти. Родзинкою навчань було ознайомлення з озброєнням та бойовою технікою військової частини (підрозділом), їх призначення, тактико-технічна характеристика та демонстрація озброєння та бойової техніки в дії.

Також, до навчань долучилися й рятувальники Любомльського РВ Управління ДСНС України у Волинській області, які провели інструктаж про безпеку життєдіяльності та продемонстрували технічні можливості пожежно-рятувальної техніки.

 

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*