У школах Волині можуть запровадити групи продовженого дня

10.03.2016 / Новини

 Через графік курсування шкільних автобусів діти низки сільських шкіл на Волині лишаються без нагляду дорослих впродовж кількох годин. Тому під час третьої позачергової  сесії Волинської обларади, 10 березня, говорили про те, щоб залишати дітей на групи  продовженого дня. 

Про це пишуть Волинські новини.

Із запитом щодо скорочення кількості малокомплектних шкіл на Волині до голови облдержадміністрації звернувся депутат Борис Бабійчук. З його слів, до нього звернулися батьки, які віддали дітей у початкові класи і чиї діти змушені доїздити в інші населені пункти у зв’язку з ліквідацією малокомплектних шкіл.

Так, заняття у школі закінчуються о 13 годині, а шкільний автобус, який довозить учнів зі школи додому, вирушає о 16 годині. Таким чином, протягом приблизно трьох годин діти перебувають без нагляду дорослих. Депутат цікавиться, чи планується впровадження у сільських школах груп продовженого дня, хто відповідальний за дітей, які лишаються без нагляду, та чи передбачене фінансування для вчителів, які зможуть займатися з учнями у групах продовженого дня.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*