У школах Шацького району відбулося свято “Останнього дзвоника” (ФОТО)

26.05.2017 / Новини

Сьогодні, 26-го  травня у навчальних закладах району пролунав останній дзвінок.

Голова Шацької райдержадміністрації Василь Голядинець взяв участь в урочистій лінійці Піщанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. Він привітав всіх із святом, побажав подальших успіхів у навчанні та залишив для ознайомлення громадськості проект будівництва нової загальноосвітньої школи висловивши відповідні пропозиції, – інформує прес-служба Шацької РДА.

Представники райдержадміністрації, відділу освіти, молоді та спорту відвідали інші школи населених пунктів району.

У районному центрі відбулося свято останнього дзвоника для шкільної родини НВК ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназії смт Шацьк. Під звуки маршу троє учнів урочисто винесли державний прапор, а згодом пролунали й перші звуки Державного Гімну України.

На початку урочистої лінійки хвилиною мовчання вшанували пам’ять воїнів, котрі загинули в АТО, віддавши особливу шану випускнику школи, який загинув в на Світлодарській дузі, захищаючи незалежність та цілісність кордонів України – Сергієві Мокренку.

Привітали педагогів та учнів школи зі святом директор школи Валерій Михальчук та Сергій Віннічук, Шацький селищний голова, які побажали випускникам добре здати ЗНО, вчителям та решті учням – добре відпочити та з новими силами повернутися до навчального закладу.

А на адресу випускників – учнів 9 та 11 класів, також успішно скласти державну підсумкову атестацію та ЗНО. Відмінники навчання відзначили похвальними грамотами. Вони також вручили грамоти переможцям ІІ туру Всеукраїнських олімпіад з навчальних предметів, переможцям конкурсів з української мови ім. Петра Яцика та Тараса Шевченка, творчих конкурсів, талановитим вихованцям БДЮТ, а також спортсменам-дзюдоїстам СК «Торнадо».

Віршовані вітання звучали випускникам від першокласників, а ті, в свою чергу, здивували шкільну публіку запальним танцем. А вже потім на щасливу долю випустили у небо голубів.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*