У Шацьку вирішили на що витратити кошти від перевиконання бюджету

08.11.2016 / Новини

Бюджет Шацької селищної ради перевиконано на понад 900 тисяч гривень.

На що використати ці кошти, вирішували депутати селищної ради на черговому засіданні сесії, інформує Район.Шацьк.

Про внесення змін до рішення Шацької селищної ради «Про селищний бюджет на 2016 рік» інформувала депутатів головний бухгалтер Надія Дударчук. З її слів, до селищного бюджету цього року надійшло 9 610 817 грн., відповідно дохідна частина селищного бюджету збільшилася на 924 535 грн.

Планується використати ці кошти на утримання органу місцевого самоврядування, дошкільних навчальних закладів. Найближчим часом відчинить двері для відвідувачів капітально відремонтований Шацький міський будинок культури. В оновлене приміщення придбають тюлі, карнизи, музичну апаратуру, матеріали для облаштування сцени та ремонту зовнішньої стіни установи.

Для дитячої музичної школи, яка незабаром відзначить 30-ту річницю з дня заснування, придбають піаніно. Для учнів навчальних закладів закуплять підручники.

Також фінанси надійдуть на капітальний ремонт системи водопостачання по вулицях Шковороди та Садовій у Шацьку; на ремонт дороги по вулиці Польова в смт Шацьк, на будівництво лінії вуличного освітлення по вул. Набережна в смт Шацьк тощо.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*