У Шацьку втретє руйнують дорожній знак

11.08.2017 / Новини

Знак обмеження швидкості до 40 км/год., встановлений по ву­лиці Незалежності в  Шацьку, третій раз за три роки пошкодили хулігани.

Як розповів житель район­ного центру Олександр Терета, який щоразу ставав свідком того, як вандали руйнують гро­мадське майно, знак явно ко­мусь заважає, – пише “Шацький край”.

– Разом з іншими жителями вулиці Незалежності ми вели­кими зусиллями добилися вста­новлення цього знака на новій сучасній асфальтованій дорозі, де водії часто зловживають перевищенням швидкості. А це є загрозою для людей, зокрема для дітей. Через рік новенький дорожній знак зумисне зламали, наголошу – зумисне, бо збити його автомобілем неможливо. Дорожники замінили пошкод­жений знак на новий. Зламали і цей. Втретє затратили багато часу і, звичайно, коштів, аби добре закріпити ще один новий знак, зацементувати його, та­ким чином захистивши від ван­далів. Не допомогло. Прой­шло лише два місяці – і знак спершу розхитали так, що він нахилився на 10 градусів, че­рез трохи – на 40 градусів. Думаю, і він найближчим ча­сом опиниться на смітнику, якщо не вжити відповідних за­ходів, – обурюється чоловік.

З надією вирішити проб­ле­му Олександр Терета звер­ну­в­ся в Шацьку селищну раду та до правоохоронних органів. В Шацькому відділенні поліції спершу розвели руками, мов­ляв: «Що ми тут зробимо?», проте після втручання облас­ного керівництва поліції заяву таки зареєстрували. Якщо не будуть вжиті необхідні заходи з виявлення і покарання по­ру­ш­ників, шачанин буде зверта­тися до селищної ради з про­ханням встановити на вулиці відеонагляд. Відео обіцяє опу­блікувати в Інтернеті.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*