У Шацьку та Любомлі вітали працівників соціальної сфери (ФОТО)

03.11.2017 / Новини

Традиційно у першу неділю листопада в Україні відзначають День працівника соціальної сфери. З цієї нагоди відали працівників у Любомлі та Шацьку.

Так, сьогодні, 3 листопада у залі засідань Шацької районної ради відбулися урочистості, участь в яких взяли працівники соціальних установ району.

Для тих, хто в повсякденні допомагає одиноким престарілим, ветеранам, інвалідам, малозахищеним верствам населення, інших вразливим категоріям людей, хто надає їм соціальні послуги та забезпечує соціальний захист, лунали щирі слова подяки за сумлінну працю і вручали відзнаки, нагороди та квіти, – йдеться на сайті Шацької РДА.

Привітали із святом перший заступник голови райдержадміністрації Віктор Плейтух та голова районної ради Сергій Карпук, які вручили кращим працівникам соціальної сфери району Почесні грамоти Шацької райдержадміністрації та Шацької районної ради.

У своєму вітальному слові перший заступник голови райдержадміністрації Віктор Плейтух висловив слова глибокої поваги та вдячності усім представникам соціальної сфери району за той вагомий внесок, який вони роблять своєю щоденною працею, опікуючись проблемами мешканців краю.

Привітав винуватців свята директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Шацького району у Волинській області Володиимр Голядинець, який також відзначив кращих працівників нагородами.

Для учасників урочистих заходів звучали музичні вітання у виконанні працівників районного Будинку культури.

Між тим, урочистості відбулися і у Любомлі.

З професійним святом всіх, хто піклується про ветеранів війни і праці, людей похилого віку, інвалідів, пенсіонерів, дітей-сиріт, безробітних, малозабезпечених та багатодітних сімей, допомагає їм здолати життєві труднощі, повірити в себе і свої можливості, знайти вихід з найскрутнішої ситуації, привітали керівник апарату Любомльської районної державної адміністрації Людмила Ганайлюк, керуючий справами районної ради Олексій Хом’як, секретар міської ради Антон Фурманюк.

За сумлінну працю, відповідальне виконання посадових обов’язків та з нагоди Дня працівника соціальної сфери нагородили спільними подяками районної державної адміністрації та районної ради Людмилу Домаль, Яну Дибаль, Надію Акіф’єву, Наталію Остап’юк, Юлію Склярук, Ларису Стрилюк, Ганну Кортоус, Олену Назарук та подяками від міської ради за сумлінну працю, відповідальне ставлення до своїх професійних обов’язків та з нагоди Дня працівника соціальної сфери Ганну Гелетуху, Надію Ковальчук, Надію Андрійчук, Надію Маркович, Олену Каретнікову, Ларису Соколюк, Наталію Шахраюк, Раїсу Авдіюк.

Порадували винуватців свята чудовими піснями і учасники художньої самодіяльності районного будинку культури.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*