У Шацьку відправили призовників на строкову службу

05.10.2016 / Новини

4 жовтня в Шацькому районному військовому комісаріаті відбулися чергові урочисті проводи призовників з селища Шацьк на строкову військову службу до лав Збройних Сил України.

Про це інформує сайт Шацької райдержадміністрації.

Військовий комісар Шацького районного військового комісаріату Василь Матвійчук побажав призовникам Володимиру Лук’янчуку та Олександру Бондарчуку успіхів в оволодінні необхідними для проходження служби в армії знаннями і навичками та з честю носити високе звання Захисника України, гідно виконувати свій громадянський обов’язок.

Привітати майбутніх солдатів прийшли рідні, а також представники райдержадміністрації та Шацької об’єднаної територіальної громади. З напутніми словами звернулися до земляків Сергій Кужель – заступник голови Шацької райдержадміністрації, Людмила Цевух – секретар Шацької селищної ради, які вручили юнакам на дорогу пакети першої необхідності та побажали в доброму здоров’ї та з певним життєвим досвідом повернутися додому.

Після усіх поздоровлень призовників благословив отець Роман Скірак каплички імені Архангела Михаїла Шацького лісового коледжу, який окропив святою водою та вручив кожному юнаку іконки.

Від Шацької районної громадської організації «Небайдужі», право пов’язати Державний Прапор України на плечі призовникам надано Ярославу Крату – учаснику АТО, голові громадської організації «Ветерани АТО Шацького району».

На завершення урочистої церемонії Василь Онуфрійович вручив призовникам військові квитки.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*