У Шацьку відбувся ярмарок вакансій для тих, хто хоче служити за контрактом

08.11.2017 / Новини

У понеділок, 6 листопада, у Шацькому районному центрі зайнятості відбувся черговий ярмарок вакансій на замовлення Шацького районного військкомату з метою укомплектування Збройних Сил України за контрактом.

Про це повідомляє сайт Шацької РДА.

Військовий комісар Шацького районного військкомату підполковник Василь Матвійчук ознайомив присутніх з переліком вакансій та службою за контрактом, поінформував учасників про умови прийому на військову службу за контрактом у Збройні Сили України та вільні посади, за якими можливе укладання договору.

Він акцентував увагу безробітних на тому, що військова служба за контрактом це: гарантоване робоче місце, безкоштовне медичне забезпечення, можливість заочного навчання в цивільних вищих навчальних закладах або військових інститутах, наявність повного соціального пакету, розмір та своєчасність виплати грошового забезпечення.

«Громадяни, які виявлять бажання проходити військову службу за контрактом, повинні звернутись до Шацького районного військового комісаріату та подати за встановленими формами необхідну документацію» — на завершення наголосив військовий комісар Василь Матвійчук.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*