У Шацьку відбувся оздоровчий тренувальний збір з дзюдо (ФОТО)

18.08.2017 / Новини, Спорт

Організатором спортивно-тренувального збору стала Шацька районна дитячо-молодіжна громадська організація спортивний клуб «Торнадо».

Про це інформує сайт Шацької райдержадміністрації.

З 2-го по 12-те серпня дзюдоїсти району демонстрували свої вміння разом з вихованцями інших спортивних клубів.

У тренувальному зборі взяли участь команди з Києва СК «Оберіг», СК «Лідер» село Дмитрівка Київської області, СК «Веремчука» з Рівного. Всього брало участь близько 100 учасників, в тому числі 30 вихованців Шацького СК «Торнадо». Юні дзюдоїсти на власному прикладі показали, чому важливо вести здоровий спосіб життя.

Тренування відбувалось не тільки в спортивному залі “Загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів-гімназії» Шацька, але й на березі озера Світязь. Спортсмени відпочивали і одночасно удосконалювали свої навички.

Учасники збору також мали цікаву культурно-розважальну програму, адже Шацький район давно всім відомий, як озерний край. Діти із великим задоволенням купались в озерах Світязь, Чорне та Люцимер, відвідали музей флори і фауни Шацького лісового коледжу імені В.Сулька.

Безпосередньо підготовкою заходу займався керівник Шацького СК «Торнадо» Роман Самолюк, який вже не перший рік тренує юних дзюдоїстів, які досягли чималих успіхів в Україні та за кордоном у цьому виді спорту.

«Під час своєї тренерської діяльності намагаюся привити своїм вихованцям розуміння того, що займатися спортом є важливо та корисно.Саме процес тренування дозволяє дітям сформувати такі якості, як терпіння, витривалість і наполегливість. Адже дзюдо – це не просто вміння боротися, а й справжнє загартування сильного характеру, прагнення до перемог і зміцнення сили волі. Те, що рівень спортсменів постійно зростає, тільки тішить. Тому ми разом з колегами стараємося молодих дзюдоїстів якомога більше залучати до міжнародних проектів, щоб наші вихованці здобували безцінний досвід», – каже Роман Самолюк та ділиться своїми намірами щодо розширення тренувального збору ще в більшому міжнародному масштабі.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*