У Шацьку відбулися урочистості з нагоди Дня пам’яті та примирення (ФОТО)

10.05.2017 / Новини

8-го та 9-го травня у Шацькому районі відбулися урочистості з нагоди Дня пам’яті та примирення, 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Про це інформує сайт Шацької райдержадміністрації.

Зокрема, 8-го травня, в День пам’яті та примирення, біля обеліска Слави, що у Шацьку представники органів державної влади, місцевого самоврядування, громадських організацій, Шацького районного військового комісаріату, ветерани, учасники АТО долучились до акції «Хвилина миру». Учасники заходу поклали квіти до підніжжя обеліска.

9-го травня, в районному центрі біля Братської могили відбулась панахида за загиблими в роки Другої світової війни земляками, яку здійснив благочинний Шацької округи, настоятель храму Пресвятої Богородиці селища Шацьк отець Микола Вихор.

Здійснивши покладання квітів до пам’ятника солдатам, колона на чолі ветеранів війни, АТО, керівників району, святковою ходою вирушила до обеліска Слави, де відбувся урочистий мітинг до Дня перемоги. Під мелодії патріотичних пісень, студенти Шацького лісового коледжу ім.В.Сулька та учні Шацької загальноосвітньої школи несли державні прапори та живі гірлянди, квіти з корзинами. Прикордонники з Державними Прапорами України та Волинської області несли почесну варту біля обеліска Слави.

Аматорські колективи району та школярі подарували присутнім святковий тематичний концерт-вітання. Учасники заходу здійснили покладання квітів до підніжжя обеліска Слави.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*