У Шацьку відбулися урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування (фоторепортаж)

08.12.2016 / Новини

У середу, 7 грудня, в оновленому сільському будинку культури селища Шацьк відбулися урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування.

Про це інформує сайт Шацької райдержадміністрації.

Голова Шацької районної ради Сергій Карпук відзначив роль працівників місцевого самоврядування у створенні комфортних умов проживання для жителів громад, внеску в економічний розвиток територій, здобутки в аграрній галузі, в закладах освіти та медицини, рівні заробітної плати, наголосив на основних досягненнях у районі.

Кращі посадові особи, депутати районної, селищної і сільських рад були відзначені Подякою Волинської обласної державної адміністрації, Почесними грамотами Шацької райдержадміністрації та Шацької районної ради.

До привітань приєднався військовий комісар Шацького районного військового комісаріату, підполковник Василь Матвійчук, який для п’ятьох військовослужбовців з Шацького району, які брали участь в антитерористичній операції на Сході України вручив медаль «Учасник АТО».

Аматори мистецтва районного та міського будинків культури селища Шацьк своїми виступами подарували присутнім святковий концерт.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*