У Шацьку відбулися урочистості з нагоди Дня Конституції України (ФОТО)

29.06.2017 / Новини

27-го червня в актовому залі Шацького лісового коледжу імені В.Сулька відбулися урочисті збори за участю представників органів державної влади, місцевого самоврядування, трудових колективів районних установ, підприємств і організацій та громадськості району.

Про це інформують у прес-службі Шацької райдержадміністрації.

З доповіддю перед присутніми виступив голова Шацької районної державної адміністрації Василь Голядинець.

З вітальним словом виступили голова Шацької районної ради Сергій Карпук, голова Шацької об’єднаної територіальної громади Сергій Віннічук та військовий комісар Шацького районного військового комісаріату Василь Матвійчук.

Виступаючі побажали всім міцного здоров’я та творчого натхнення, миру, добробуту і затишку в родинах, високих досягнень, успіхів у праці та нових звершень на благо нашого рідного краю та Батьківщини.

Почесні грамоти райдержадміністрації, районної ради та Шацької селищної ради за багаторічну сумлінну працю, високі досягнення у праці, активну громадську позицію та з нагоди Дня Конституції керівники району вручили відповідальним працівникам районних установ, організацій та підприємств, депутатам районної та селищної рад, представникам окремих відділів Шацького відділення поліції.

Учасники художньої самодіяльності районного будинку культури, народний ансамбль «Лісова пісня» і «Горлиця», школярі, викладачі Шацької дитячої музичної школи подарували всім присутнім на заході святковий патріотичний концерт.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*