У Шацьку відбулися урочистості з нагоди Дня Конституції України (фото)

27.06.2016 / Новини

У Шацькому районному Будинку культури відбулись урочисті збори з нагоди 20-ї річниці Конституції України.

Участь у заході взяли представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, політичних партій та громадських організацій, керівники установ і організацій району, трудові колективи, учасники АТО, а також громадськість районного центру.

Про це інформує сайт Шацької райдержадміністрації.

Звертаючись до присутніх у залі, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Сидорук наголосив: «Демократичний розвиток ніколи не був легким. Нам потрібно будувати міцну і сильну державу для десятків поколінь наших нещадків, і сьогодні кожен громадянин повинен усвідомити, що творіння держави – це справа кожного з нас. Сподіваюсь, що спільними зусиллями ми зуміємо побудувати таку державу, про яку мріяли й за яку віддали життя наші захисники. І за яку й нині триває боротьба, адже нині Україна проходить чи не найважче за часи своєї незалежності випробування – випробування на єдність та територіальну цілісність».

Хвилиною мовчання присутні вшанували всіх загиблих, які віддали своє життя захищаючи нашу країну та поклали квіти до пам’ятника Тараса Шевченка.

Представники районної влади вручили кращим працівникам району Почесні грамоти районної державної адміністрації, районної ради, а також учасникам АТО вручені заслужені медалі та нагороди.

Після завершення урочистої частини для учасників заходу представлений святковий концерт, за участю аматорських колективів району, окремих виконавців районного і сільського будинків культури та дитячої музичної школи.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*