У Шацьку відбулися Міжнародні змагання з веслування на байдарках і каное (ФОТО)

28.08.2017 / Новини, Спорт

23-24 серпня у Шацьку на озері Чорне відбулися Міжнародні змагання з веслування на байдарках і каное пам’яті відомої веслувальниці Галини Зуб.

Турнір, що традиційно відбувається на базі Шацької дитячо-юнацької спортивної школи, зібрав юних спортсменів, тренерів, родичів Галини Зуб з селища Шацьк,  численних знайомих і шанувальників та представників влади, йдеться на сайті Шацької РДА.

Участь у змаганнях взяли 11 команд: 185 веслувальників з Івано-Франківської, Львівської, Рівненської, Волинської областей України, а також з міст Пінськ і Білозерськ Республіки Білорусь. За тридцять років проведення Меморіалу у змаганнях взяли участь понад 5 тисяч учасників, вручено більше 1,5 тисяч медалей.

Вихованці дитячо-юнацьких спортивних шкіл з веслування на байдарках та каное змагалися у швидкості та витривалості на різних дистанціях та активно виборювали звання найкращих веслувальників.

Серед них здобули перемогу і шацькі веслувальники: Олег Дударчук, Богдан Лопухович, Ольга Шапран, Анна Цюп’ях, Діана Мегель та Евеліна Романович, які принесли в скарбничку школи чесно завойовані медалі. Готували спортсменів до змагань тренери Василь Жипа, Леонід Цюп’ях та Микола Романович.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*