У Шацьку в один день відзначили два свята (фото)

08.07.2016 / Новини

Одразу два свята шачани відзначали в один день: у сквері біля пам’ятника Тарасові Шевченку розпочалося святку­вання дня молоді, а заодно й престольного свята – преподоб­ного Онуфрія Великого.

Про це пише Шацький край.

Силу, спритність, влучність демонстрували чоловіки у спор­тивних змаганнях з армреслінгу, дартсу, гирьового спорту, шахів і шашок. Намагалися влучити м’ячем із великої рогатки у інший м’яч, що розташовувався за декілька метрів на палі.

Чотири команди зголосилися взяти участь у захоплюючій фото-подорожі під назвою «фотоквест». Кожна отримала світлини, за зображенням яких потрібно було знайти реальний відповідник і зробити фотографію команди на його фоні у тому ж ракурсі, що й фото.

Молодь оббігала пів-Шацька, проте з завданням справилася! А команда-переможниця фотоквесту з рук Сергія Віннічука отримала грошовий приз – 200 гривень. Також селищний голова на­городив переможців спортивних змагань та конкурсу малюнка на асфальті.

На святі гості могли також поди­витися на творчість вихованців Шацького будинку дитячо-юнацької творчості, виставки робіт яких стали окрасою свята.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*