У Шацьку, Світязі та Пульмі відбудуться громадські слухання

10.08.2017 / Новини

На них обговорюватимуть проект каналізування навколо озера Світязь, сіл Мельники та Гаївка. Цей великий інфраструктурний проект втілюватиметься за кошти Євросоюзу.

Громадські слухання відбудуться в актовому залі ЗОШ І-ІІІ ступенів села Світязь 16-го серпня о 14-й год.

Оголошення про проведення громадських слухань розміщено на сайті Шацької райдержадміністрації.

«Про проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів при обговоренні, у відповідності до заяви про наміри, оцінки впливу на навколишнє природне середовище робочого проекту «Будівництво каналізаційної мережі у західній частині смт Шацьк, с. Гаївка, с. Мельники та будівництво каналізаційних очисних споруд» у рамках проекту «Покращення екологічної ситуації у Шацькому національному парку шляхом каналізування населених пунктів навколо озера Світязь».

Громадські слухання відбудуться в актовому залі Шацької селищної ради 14.08.2017 р. о 15-й год. за адресою: смт Шацьк, вул. Природна, 33. Відповідальний – Гірич С.В.

Про проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів при обговоренні, у відповідності до заяви про наміри, Оцінки впливу на навколишнє природне середовище робочого проекту.

«Будівництво каналізаційної мережі та системи очистки стічних вод у с. Світязь Шацького району Волинської області» у рамках проекту «Покращення екологічної ситуації у Шацькому національному парку шляхом каналізування населених пунктів навколо озера Світязь».

Громадські слухання відбудуться в актовому залі ЗОШ І-ІІІ ст с.Світязь 14.08.2017 р. о 14-й год. за адресою: с. Світязь, вул. Жовтнева, 33. Відповідальний – Цвид М.В.

Про проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів при обговоренні, у відповідності до заяви про наміри, Оцінки впливу на навколишнє природне середовище робочого проекту.

«Будівництво каналізаційної мережі та системи очистки стічних вод у с. Пульмо Шацького району Волинської області». у рамках проекту «Покращення екологічної ситуації у Шацькому національному парку шляхом каналізування населених пунктів навколо озера Світязь»

Громадські слухання відбудуться в залі Будинку культури с. Пульмо 14.08.2017 р. о 16-й год. за адресою: с.Пульмо, вул. Незалежності, 175. Відповідальний – Галух О.З.

Про проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів при обговоренні, у відповідності до заяви про наміри, Оцінки впливу на навколишнє природне середовище робочого проекту «Будівництво мереж та споруд господарсько-побутової каналізації с. Світязь Шацького району Волинської області. (Коригування)».

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*