У Шацьку привітали з професійним святом зв’язківців (ФОТО)

17.11.2018 / Новини

16-го листопада заступник голови Шацької райдержадміністрації Віктор Плейтух привітав працівників цеху телекомунікаційних послуг №3 ВФ ПАТ “Укртелеком” селища Шацьк, начальником якого є Тетяна Терета.

Посадовець побажав працівникам даної установи міцного здоров’я, щастя, сімейного благополуччя, професійного успіху, втілення в життя нових цікавих ідей, невтомного творчого пошуку, надійних партнерів та друзів, – йдеться на сайті райдержадміністрації.

“Продовжуючи кращі традиції, працюючи натхненно і самовіддано ви завжди знаходитесь на передових позиціях розбудови вітчизняного інформаційного простору. Завдяки вам жителі Шацького району дізнаються про перебіг подій у світі, допомагаючи відчути причетність до процесів сьогодення, відкриваючи широкі можливості для людських контактів та спілкування”, – зазначив у своєму вітанні перший заступник голови райдержадміністрації.

Користуючись нагодою, Віктор Плейтух нагородив за сумлінну працю, високий професіоналізм, значний особистий внесок у розвиток телекомунікацій, високу якість обслуговування населення та з нагоди професійного свята Людмилу Львович, провідного спеціаліста з продажів обслуговування Центру обслуговування абонентів та Постернака Анатолія, водія автотранспортних засобів ПАТ “Укртелеком”.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*