У Шацьку привітали працівників культури

08.11.2018 / Новини

7 листопада, напередодні Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва, в актовому залі Шацького лісового коледжу відбулися урочистості з нагоди цього професійного свята.

Першою привітала колег, відзначивши їх здобутки та досягнення, начальник відділу культури Шацької райдержадміністрації Оксана Юхимук. Вона також подякувала за невтомну працю, творчість, ентузіазм, мудрість та натхнення у такій важливій для суспільства справі, – інформує прес-служба Шацької РДА.

Щирими словами вітали зі сцени винуватців свята голова Шацької райдержадміністрації Василь Голядинець, голова Шацької районної ради Сергій Карпук, а також виконуюча обов’язки голови Шацької селищної ради Людмила Цевух.

Керівники відзначили високий рівень професіоналізму працівників даної галузі та їх відповідальне ставлення до роботи, творчий внесок у розвиток культури району та, користуючись нагодою, вручили грамоти, квіти й подарунки.

За успіхи у справі популяризації української народної творчості, вагомий внесок у культурний розквіт району та з нагоди професійного свята Василь Голядинець нагородив грамотою Марію Шпак, методиста з вокально-хорового жанру Шацького районного будинку культури.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*