У Шацьку пройшла акція фонду «Серце до серця» (фото)

16.05.2016 / Новини

В Шацькому лісовому коледжі імені В.В.Сулька пройшла XI акція Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця».

Вона розпочалася з ранкової зарядки «Я – за здоровий спосіб життя!». В цьому заході прийняли участь студенти усіх груп, і навіть чимало викладачів. Зарядку проводила викладач фізичної культури – Юлія Корнелюк. Вона продемонструвала вправи, які допоможуть залишатися в тонусі цілий день.

Наступними заходами в рамках акції були: благодійна фотосесія, перегляд фільму «Виноваты звёзды», дискотека, буккросінг – обмін книжками.

Також волонтери організували квест – аматорське спортивно-інтелектуальне змагання, основою якого є послідовне виконання заздалегідь підготовлених завдань командами або окремими гравцями. Після завершення чергового завдання команди переходять до виконання наступного. Перемагає команда, що виконала всі завдання швидше за інших. В квесті взяло участь 11 команд, в складі яких було по 5 осіб. І всі учасники зробили благодійний внесок. Перше місце виборола команда 43 групи, і отримала приз у вигляді одного дня звільнення із занять для команди. Друге місце-34 група, третє місце -15 група.

Заключним заходом став перегляд фільму «Хорошие дети не плачут».

За час проведення благодійної акції фонду «Серце до серця» за підтримки студентів та викладачів коледжу, і усіх небайдужих людей , було зібрано 1100 гривень.

Джерело

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*