У Шацьку презентували проект “Успішна громада” (ФОТО)

01.02.2019 / Новини

Шацька районна філієя Волинського обласного центру у четвер, 31-го січня, презентувала проект “Успішна громада”, який триватиме до листопада 2019 року.

Про це повідомляється на Facebook-сторінці центру зайнятості.

У заході взяли участь заступник голови райдержадміністрації Віталій Бугайчук, голова Шацької районної ради Сергій Карпук, в.о. голови Шацької селищної ради Людмила Цевух, в.о. старостів Самійличівського та Прип’ятського старостинських округів Олександр Кусько та Іван Гінчук, начальник Шацько-Любомльського обєднаного управління пенсійного фонду України Віктор Гірич, начальник управління соціального захисту Антоніна Пилиповець, працівники Шацької ОТГ.

Директор Шацької районної філії Волинського обласного центру зайнятості розповіла про основні напрями співпраці із Шацькою селищною радою у 2018 році та презентувала проект «Успішна громада». Вона зазначила, що метою проекту є:

– сприяння економічному розвитку об’єднаної територіальної громади;

– розширення можливостей для самозайнятості жителів об’єднаної територіальної громад, сприяння розвитку бізнесу, проектна діяльність;

– професійна орієнтація учнівської молоді на здобуття актуальних на ринку праці професій та спеціальностей, актуальних для громади;

– підвищення мотивації до продуктивної зайнятості та активної діяльності;

– наближення соціальних послуг до жителів об’єднаної територіальної громади.

Перспективи розвитку Шацької об’єднаної територіальної громади презентував фахівець з управління проектами відділу економічного розвитку комунального майна, містобудування та архітектури Андрій Сичук.

Підсумовуючи захід, Мирослава Терета зазначила, що громада буде тоді успішною, коли її жителі матимуть роботу з гідною заробітною платою. Завдання служби зайнятості полягає в тому, щоб у співпраці з соціальними партнерами, використовуючи всі інструменти, доступні службі зайнятості, все робити для того, щоб сприяти економічному розвитку громади.

 

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*