У Шацьку обговорили питання профілактики правопорушень та протидії злочинності в районі

23.11.2016 / Новини

Сьогодні, 23 листопада, в залі засідань Шацької районної ради під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Сергія Сидорука відбулася розширена нарада з питань профілактики правопорушень та протидії злочинності в районі.

Про це інформує сайт Шацької райдержадміністрації.

Тимчасовий виконувач обов’язків начальника міжрайонного відділу Управління Служби безпеки у Волинській області, Віталій Мархальчук – начальник Шацького відділення поліції Любомльського відділу ГУНП у Волинській області

Про стан законності та дотримання правопорядку на території району учасників наради проінформували Ігор Філімонюк – перший заступник начальника Ковельської місцевої прокуратури, Євген Кумпан – тимчасовий виконувач обов’язків начальника міжрайонного відділу Управління Служби безпеки у Волинській області, Віталій Мархальчук – начальник Шацького відділення поліції Любомльського відділу Нацполіції.

Керівники силових структур у своїх виступах окреслили загальну ситуацію та проблемні питання з профілактики правопорушень та протидії злочинності в районі.Також представники правоохоронних органів зазначили, що лише тісна співпраця з органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування повинна стати дієвим механізмом у виробленні спільних заходів по протидії правопорушень та злочинності в районі.

Обговорювалось на нараді і питання щодо призову громадян України на строкову військову службу. Військовий комісар Шацького районного військового комісаріату Василь Матвійчук поінформував про стан оповіщення та призову юнаків в рамках осіннього призову на строкову військову службу на території району.

Підсумовуючи нараду Сергій Сидорук зазначив, що зменшення рівня правопорушень та протидія такому явищу як злочинність в районі у повній мірі залежить від взаєморозуміння, спільних заходів всіх зазначених структур.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*