У Шацьку обговорили підготовку до Великодня (ФОТО)

28.03.2018 / Новини

27-го березня відбулась нарада з питань благоустрою території селища Шацьк, збору і вивозу сміття та порядку розміщення зовнішньої реклами.

Про це йдеться на сайті Шацької селищної ради.

Нарада відбулася під головуванням секретаря селищної ради Людмили Цевух. Участь у ній взяли також Сергій Карпук, голова Шацької районної ради Віталій Мелюх, начальник відділу економічного розвитку, комунального майна, містобудування та архітектури Іван Коваль, начальник КП «Будинкоуправління», керівники установ і організацій та підприємці, що здійснюють свою діяльність на території селищної ради.

Про порядок та надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами на території селищної ради роз’яснював Віталій Мелюх. Жваво обговорювалися правові взаємини, що виникають між Шацькою селищною радою і фізичними та юридичними особами, незалежно від форм власності у процесі розміщення і надання дозволів на розміщення зовнішньої реклами на території селищної ради.

Щодо порядку збору і вивозу сміття, підписання договорів з КП “Будинкоуправління” вже вкотре проінформував Іван Коваль.

Людмила Цевух проінформувала присутніх в необхідності проведення робіт з благоустрою та прибиранню території громади до Великодня.

Під час наради було обговорено організаційні заходи проведення благоустрою прилеглих територій установ і організацій, прибирання узбіччя доріг загального користування та місцевого значення і прилеглих до них територій.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*