У Шацьку обговорили перебіг призовної кампанії

19.04.2018 / Новини

Перший заступник голови Шацької райдержадміністрації Віктор Плейтух 16 квітня провів оперативну нараду.

Про це йдеться на сайті Шацької РДА.

Про стан виконання заходів, що пов’язані з призовом на військову службу за контрактом та стан призову на військову строкову службу до Збройних сил України на території району доповів Василь Матвійчук, військовий комісар Шацького районного військового комісаріату.

Він повідомив, що на ІІ-ий квартал 2018 року було визначено планове завдання з відбору кандидатів на військову службу за контрактом в кількості 6 осіб. Станом на 16 квітня 2018 року 2 кандидати проходять медичний огляд.

Планове завдання для Шацького РВК на весняний призов становить 18 чоловік. В Шацькому РВК згідно поданих органами місцевого самоврядування підлягають оповіщенню 334 чоловіки.

Олександр Давидюк, начальник відділення військового обліку і бронювання сержантів, солдатів запасу Шацького РВК, доповів про підсумки проведення звірок облікових даних підприємств, установ та організацій, виконавчих комітетів сільських, селищних рад з обліковими даними районного військового комісаріату у 2018 році.

За його словами, станом на 16 квітня 2018 року звірка завершена лише з Шацькою РДА. За іншими органами місцевого самоврядування звірка розпочата але не завершена, оскільки є ряд військовозобов’язаних, які не перебувають на військовому обліку та велика кількість військовозобов’язаних, які потребують уточнення облікових даних.

Згідно розпорядження голови Шацької РДА №139 від 10-го квітня 2018 року визначено термін завершення звірок 20-го квітня 2018 року, після чого відповідну інформацію буде подано голові Шацької РДА.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*