У Шацьку обговорили перебіг будівництва лісових доріг

23.10.2017 / Новини

  23-го жовтня під головуванням першого заступника голови Шацької райдержадміністрації Віктора Плейтуха відбулася чергова оперативна нарада.

На порядку денному було 5 питань. Говорили і про будівництво лісових доріг у районі, – інформує сайт Шацької райдержадміністрації.

Так, про перебіг будівництва лісових доріг у 2017-му році інформував Андрій Самолюк, директор ДП «Шацьке УДЛГ», який зазначив, що розробкою проекту з цього будівництва проводило Державне підприємство Український державний інститут з проектування об’єктів дорожнього господарства «Укрдіпродор», вартість якого становить 35 тисяч гривень.

Перший етап будівництва відбувся у 2016-му році, а на 2017-ий рік було ухвалене рішення провести другий етап будівництва – облаштування лісової дороги щебеневим покриттям. За словами директора на цьому етапі дорога вже майже завершена та буде найближчим часом введена в експлуатацію.

1 Коментар У Шацьку обговорили перебіг будівництва лісових доріг

  1. Яа по ширині має бути лісова дрога?-В лісгоспі ладні зробити її і 20м,тому що є такі причини,які підштовхують це робити:
    1) 75% прибутку лісгосп має платити державі. Щоб цього не робити треба що?- збільшити затрати на виробництво, а в дорогу можна на кілометр втюхати до 2 мільйонів грн.
    2) при вирубці дерев під дорогу лісгосп отримує сировину, до 30-40% необлікованої, тобто в цьому зацікавлені від директора до майстра лісу-куди діти “ліву” сировину вони знають як ніхто. На перепоні не буде ні поліція, ні прокуратура, ні Борис Павлович і К- всі швидше захочуть щось з цього мати.
    3) Проект згадана фірма може намалювати як два пальці в асфальт,, а ось при виконанні робіт поцікавитися хто і на яких умовах їх робить-там також видні вуха споріднених і близьких до губернатора Гунчика та погоджених з Кватирком бізнесових структур.
    Якщо коротко, то всі в шоколаді, ліс вирубали а дорога не така вже і потрібна широка, можна було б в 5 м проїзджої частини вкластися, або простіше пару раз прогрейдерувати.Слава нашій владі, яка впевнено веде до кінця і скону.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*