У Шацьку обговорили легалізацію виплати зарплати

24.05.2018 / Новини

22-го травня в облдержадміністрації відбулося засідання робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати, у якому взяв участь начальник Шацького об’єднаного управління Пенсійного фонду України в області Віктор Гірич.

Заступник голови Шацької райдержадміністрації Володимир Бугайчук, представники районних установ та організацій, начальники відділів та управлінь структурних підрозділів райдержадміністрації приєдналися до роботи засідання за допомогою відеоселекторного зв’язку.

Про це йдеться на сайті Шацької РДА.

Як зазначив на початку засідання начальник управління Пенсійного фонду України в області Петро Філіпчук, легалізація заробітної плати найманих працівників знаходиться на постійному контролі в Пенсійному фонді.

Ростислав Стасько, начальник управління Держпраці у Волинській області доповів про здійснення державного контролю за додержанням законодавства в частині детінізації заробітної плати та виявлення фактів використання праці неоформлених працівників.

Охарактеризував стан роботи регіонального штабу щодо стягнення заборгованості по заробітній платі та інших виплат в області Тарас Грень, начальник головного територіального управління юстиції в області.

Повідомили про стан організації інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення щодо переваг отримання легальної заробітної плати, зарахування страхового стажу найманим працівникам та фізичним особам-підприємцям Лариса Величко, начальник Володимир-Волинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України в області, Інна Самолюк, начальник Ковельського об’єднаного управління Пенсійного фонду України в області, Тетяна Кошлата, начальник Нововолинсько-Іваничівського об’єднаного управління Пенсійного фонду України в області.

Про погашення заборгованості по сплаті єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та платежів до Пенсійного фонду України інформували виконувач обов’язків генерального директора ДП “Волиньвугілля” Андрій Пилипюк, директор КП “Луцьке підприємство електротранспорту” Володимир Пуц, фізичні особи-підприємці.

Цього ж дня Володимир Бугайчук провів спільне засідання комісії робочої групи з питання легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення, а також засідання комісії з дотримання виплат мінімальної заробітної плати.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*