У Шацьку не підтримали присвоєння назви одній із вулиць ім’я єпископа Любомира Гузара

18.01.2018 / Новини

У Шацькій райдержадміністрації під головуванням голови громадської ради Адама Дударчука відбулося засідання громадської ради при райдержадміністрації.

Про це інформує сайт Шацької райдержадміністрації.

Участь в засіданні взяли з двадцяти членів громадської ради чотирнадцять представників громадських організацій. Із списку запрошених були присутні голова Шацької районної ради Сергій Карпук, виконувачка обов’язків голови Шацької селищної ради Людмила Цевух.

Головним питанням на порядку денному стало звернення заявника Сергія Бондарчука з смт Дубище Рожищенського району на урядову «гарячу лінію» стосовно присвоєння назви одній із вулиць іменем єпископа Української ГКЦ Любомира Гузара.

З інформацією виступила секретар громадської ради, головний спеціаліст організаційного відділу, внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації Олена Гуж, яка зазначила, що заявник звернувся з пропозицією до голови Шацької райдержадміністрації винести питання на засідання громадської ради  з проханням надати назву одній із нових вулиць або перейменування вулиці на честь голови УГКЦ Л.Гузара.

Напередодні засідання із заявником відбулася зустріч, під час якої спеціалістами райдержадміністрації надані відповідні роз’яснення з цього питання, а також повідомили про дату і час засідання громадської ради при райдержадміністрації, на яке Сергій Бондарчук не з’явився.

Члени громадської ради детально обговорили пропозицію щодо присвоєння або перейменування однієї з вулиць на ім’я єпископа УГКЦ Любомира Гузара.

Висловили свою думку з цього питання голова громадської ради Адам Дударчук, його заступник Людмила Єрофєєва та керівники громадських організацій Володимир Найда, Петро Подубінський, Іван Терета, а також виконувачка обов’язків Шацького селищного голови Людмила Цевух.

Вони акцентували увагу на тому, що на території району є лише одна греко-католицька церква в селі Положево з невеликою кількістю прихожан, тому цю пропозицію не доцільно рекомендувати Шацькій ОТГ щодо присвоєння або перейменування вулиці на території громади.

Шляхом голосування члени громадської ради при райдержадміністрації не підтримали звернення жителя смт Дубище Рожищенського району Сергія Бондарчука щодо присвоєння назви одній із вулиць іменем єпископа української греко-католицької церкви Любомира Гузара на території Шацької ОТГ.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*