У Шацьку затвердили програму святкування Нового року та Різдва

27.12.2016 / Новини

У понеділок, 26 грудня під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Сергія Сидорука відбулася чергова оперативна нарада.

Про це інформує сайт Шацької райдержадміністрації.

Про стан підготовки та проведення новорічних і різдвяних свят інформував начальник відділу освіти та молоді райдержадміністрації Анатолій Пех.

В рамках плану заходів, заплановані основні, а саме:  28 грудня у Шацькій музичній школі відбудеться новорічний КВК; з 31 грудня на 1 січня та 1 січня 2017 року в клубних установах району відбудуться Бал-маскаради.

В період з 6-го по 14-те січня 2017 року культпрацівниками будуть організовані Різдвяні вертепи, колядки та новорічні щедрування жителям району;  14 січня відбудеться районний фестиваль колядок і щедрівок «Три празники в гості».

Також Анатолій Пех поінформував присутніх про стан організації індивідуальної форми навчання у загальноосвітніх навчальних закладах району.

За його словами,  для вирішення питання про призначення індивідуального навчання, школа до 1-го вересня кожного навчального року повинна подати списки дітей, яким виповнилось 15 років до відділу освіти та молоді і отримати дозвіл на подальше навчання цих учнів.

Учні, які навчаються індивідуально, є учасниками навчально-виховного процесу того навчального закладу, який мають відвідувати. Індивідуальне навчання здійснюється до виповнення учнями 15 років. Для дітей, які потребують соціальної допомоги та реабілітації за рішенням місцевого органу державного управління освіти строк індивідуального навчання може бути змінений. Навчання здійснюється за індивідуальним навчальним планом, затвердженим директором навчального закладу (у міру потреби протягом навчального року).

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*