У Шацькому військкоматі розповіли, як триває військовий облік для установ та організацій

08.01.2017 / Новини

Нині у зв’язку із військовими діями в державі збільшуються вимоги до ведення військового обліку для установ та організацій.

Військовий комісар Шацького районного військкомату Василь Матвійчук розповів, чи проводилася у 2016-му році така робота у районі.

Так, протягом року Шацьким РВК проведено пере¬вірки та звірки щодо ведення військового обліку на підприємствах, організаціях, установах та в органах місцевого самоврядування.

“За результатами перевірок складено 6 протоколів адміністративного провадження щодо осіб, відповідальних за ведення військового обліку за незадовільне ведення документації (ТОВ «Зендер Україна», ВВ «Агро», ПВКП «Плесо», ПрАТ «Шацьке РТП», Пулеме¬цька сільська рада, ТОВ «Ринок-ПЛЮС»). Найкраще ведення війсь¬кового обліку у Шацькій селищній, Світязькій та Піщанській сільських радах; серед підприємств, організацій та установ – ТзОВ «Шацький молокозавод», міжрайонне управління водного господарства та Шацький районний суд. Окрім того, з серпня місяця Шацьким РВК проводяться заходи щодо поновлення на військовому обліку громадян, які не досягли 60 річного віку (підлягає по-новленню 1 041 особа)”,- повідомив Василь Матвійчук.

Крім того, він додав, що були направлені розпо¬рядження головам сільських та селищної рад разом зі списками та по¬відомленнями про поновлення на військовому обліку.

З кращого боку за результатами оповіщення є Ростанська та Прип’ятська сільські ради.

Віта Шепеля

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*