У Шацькому центрі зайнятості говорили про переваги легального працевлаштування

25.05.2017 / Новини

У  Шацькому районному центрі зайнятості 23-го травня провели черговий семінар з питань легалізації трудових взаємин, запобігання нелегальній трудовій міграції.

Про це інформує сайт Волинського обласного центру зайнятості.

Під час семінару обговорювали стан ринку праці району, який саме з початком сезону відпочинку, наповнюється пропозиціями різноманітних вакансій.

Але коротка тривалість зайнятості населення в цей період породжує можливості  неофіційних трудових відносин, виплату заробітної плати в «конвертах» і, разом з тим, втрату соціального захисту.

Обговорили переваги легального працевлаштування, які, в першу чергу, забезпечують майбутнє тим, хто працює офіційно, гарантують виплату встановленої заробітної плати, накопичення страхового стажу.

Присутні порушили питання можливостей працевлаштування за кордоном. Основна думка, яка домінувала у виступі кожного учасника, – треба зробити усе можливе, щоб працевлаштуватись в Україні, а не їхати за кордон.

Безробітних також проконсультували, що у Волинській області громадська організація «Волинські перспективи» впроваджує програми реінтеграції та надання допомоги мігрантам, що повертаються з-за кордону та займається питанням протидії торгівлі людьми («гаряча лінія»: 0332-255542, e-mail:extrim@lt.ukrtel.net)

 

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*