У Шацькому районі минулого року реалізували 7 інфраструктурних проектів

18.01.2018 / Новини

На оперативній нараді під керівництвом голови Шацької райдержадміністрації Василя Голядинця підбивали результати роботи за минулий рік та говорили про завдання на 2018-ий.

Заступник голови Шацької селищної ради Віталій Яльницький інформував про стан реалізації інвестиційних проектів щодо соціально-економічного розвитку району, які здійснюються з використанням фінансових ресурсів бюджету розвитку державного та обласного бюджету, в тому числі проектів за програмою «Здійснення природоохоронних заходів на 2017 рік» та проектів з будівництва, реконструкції та ремонту доріг.

Про це йдеться на сайті Шацької РДА.

Зокрема він зазначив, що кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури минулого року реалізували 7 проектів вартістю 3 млн. 572 тис 196 грн:

  • реконструкція мереж вуличного освітлення по вулиці Центральній в селі Прип’ять та по вулиці Шевченка в селі Мельники;
  • капітальний ремонт тротуарів по вулиці 50 років Перемоги та вулиці Природній у селищі Шацьк;
  • капітальний ремонт вулиці Шкільної в селі Мельники, вулиці 8 Березня у селищі Шацьк, а також вулиці Шкільної в селі Пехи.

За рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій реалізувались також 7 проектів:

  • реконструкція парку ім. Шевченка в селищі Шацьк;
  • реконструкція (тепломодернізація огороджуючих конструкцій): НВК “ЗОШ І-ІІІ ступеня-дитячий садок” в селі Мельники, дошкільного навчального закладу № 1 селища Шацьк (ІІ черга), ЗОШ І-ІІІ ступеня в селах Пульмо, Прип’ять;
  • загальноосвітньої школи I-II ступеня в селищі Шацьк та селі Острів’я.

Що стосується внутрішніх інвестицій на виконання природоохоронних заходів, які здійснювались протягом 2017 року, в Шацькому районі використано 7 млн. 904 тис. 976 грн. «Розширення існуючої каналізаційної мережі селища Шацьк та відновлення вулиць з грунтовим покриттям, задіяних в каналізуванні» (з державного бюджету використано 6 млн. 416 тис.521 грн, з обласного бюджету – 400,00 тис.грн, з місцевого бюджету – 60 тис. 455 грн.

Голова Шацької райдержадміністрації Василь Голядинець  повідомив, що цього року планується розробка та облаштування велосипедних маршрутів.

“Це сприятиме і розвитку велосипедного спорту серед місцевого населення та туристів, їх відпочинку і оздоровленню. Не зайвим буде для сільських голів розробити плани нових маршрутів для зручного пересування місцевих жителів, подати їх на обговорення та затвердження”,  – резюмував він.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*