У Шацькому районному центрі зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій для популяризації служби за контрактом

16.06.2017 / Новини

Для популяризації військової служби за контрактом 12-го червня у Шацькому районному центрі зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій.

Про це інформує сайт Волинського обласного центру зайнятості.

Заступник директора – начальник відділу надання соціальних послуг Шацького районного центру зайнятості Галина Левчук розповіла учасникам заходу про стан місцевого ринку праці та перспективи працевлаштування.

Акцентували увагу на зростанні попиту військової служби за контрактом.

Під час проведення міні-ярмарку вакансій начальник відділення офіцерів запасу та кадрів Шацького районного військкомату старший лейтенант Валентин Борух зазначив, що Збройні Сили України нині  є носієм бойової могутності і за своїм призначенням та обсягом покладених на них завдань відіграють вирішальну роль у виконанні своїх функцій.

Комплектування особового складу Збройних Сил України за рахунок контрактників підвищить їх бойову та мобілізаційну готовність.

Під час служби за контрактом всі військовослужбовці отримуватимуть грошове забезпечення, пройдуть спеціальну військову підготовку та зможуть стати професійними захисниками Вітчизни. Учасники заходу також отримали інформацію щодо гарантованого соціального пакету.

Учасники заходу отримали інформаційні матеріали. Усім, хто виявить бажання служити за контрактом, рекомендовано звернутись у районний військовий комісаріат.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*