У Шацькому районі “забули” виділити кошти на екологічну програму

20.09.2016 / Новини

У понеділок, 19 вересня відбулася нарада під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Сергія Сидорука.

Про це інформує сайт Шацької райдержадміністрації.

На нараді обговорили низку соціальних питань.

Серед іншого, згадали про виконання районної екологічної програми “Екологія 2016-2020рр”.

Головний спеціаліст відділу регіонального розвитку та ЖКГ райдержадміністрації Юрій Положевець у своєму виступі зазначив, що у 2016 році передбачені кошти на реалізацію районної екологічної програми “Екологія 2016-2020рр” не виділялись, хоча певні заходи проводились.

Говорили і про надання адмінпослуг районним ЦНАПом.

Начальник відділу “Центр надання адміністративних послуг” Наталія Чепко зазначила, що станом на 16 вересня  надано 3536 послуг. Найбільше послуг здійснено з наданню висновків про погодження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Не обійшлося і без обговорення  стану виконання заходів, що пов’язані з призовом на військову службу за контрактом до Збройних сил України на території району.

Військовий комісар Шацького районного військового комісаріату зазначив про основні проблеми пов’язані з призовом на військову службу за контрактом до Збройних сил України на території району. Одна з яких – відсутність у районній лікарні лікарів-спеціалістів необхідних для проходження медичного огляду призовників.

Крім того, начальник відділу освіти та молоді райдержадміністрації Анатолій Пех інформував про стан охоплення навчанням дітей і підлітків шкільного віку та інші проблемні питання галузі.

Заступник начальника управління ветеринарної медицини доповів про епізоотичну ситуацію щодо африканської чуми свиней на території району.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*