У Шацькому районі у контрабандистів вилучили 16 ящиків цигарок (ФОТО)

12.10.2017 / Новини

На українсько-білоруському кордоні виявлено контрабандний тютюн.

Так, днями на ділянці відповідальності відділу «Піща», що у Шацькому районі Волині, при відпрацюванні інформації прикордонних оперативних підрозділів було припинено чергову спробу незаконного переміщення контрабандного курива.

Про це повідомили у Держприкордонслужбі.

16 ящиків безакцизних сигарет «Магнат» і «NZ» білоруського виробництва  затримали між пунктом пропуску «Пулемець» та державним кордоном.

Крім того, сьогодні вранці, у Ратнівському районі Волині поблизу кордону біля дороги до пункту пропуску «Доманове» було виявлено 5 господарських сумок з безакцизними сигаретами «NZ».

В обох випадках організатори контрабандної діяльності, використовуючи особливості розташування пунктів пропуску і відстані між ними та державним кордоном, завозять куриво на територію нашої країни і в подальшому намагаються дрібними партіями пронести їх повз встановлених місць прикордонно-митного оформлення.

Наразі встановлюється коло всіх причетних до незаконних оборудок осіб, а майже 10 тисяч пачок тютюнових виробів будуть передані органам фіскальної служби.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*