У Шацькому районі складено 10 протоколів на осіб, які порушили правила полювання

08.11.2016 / Новини

До адмінвідповідальності притягнуто 12 осіб за засмічення лісів, 31-за порушення правил пожежної безпеки, 9-за порушення правил полювання.

Про це стало відомо під час оперативної наради під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Сергія Сидорука.

Зокрема, виконувач обов’язків директора держпідприємства «Шацьке УДЛГ» розповів, що складено 12 протоколів за самовільну порубку лісу (шкода-33600грн, з них 20200грн. відшкодовано лісопорушниками), а на суму 13400 грн. справу передано на розгляд суду.

До адмінвідповідальності притягнуто 12 осіб за засмічення лісів, 31-за порушення правил пожежної безпеки, 9-за порушення правил полювання. Складено 10 протоколів на осіб,що порушили правила полювання та вилучено 2 одиниці мисливської зброї. Крім того, створено 2 нові рекреаційні пункти.

Дуже болючою проблемою для лісівників стало масове всихання соснових насаджень, причиною якого є пошкодження шкідниками. Створено мобільну групу для цілодобового патрулювання лісових масивів,придбано спеціально обладнаний автомобіль Рено Дастер.

Джерело: сайт Шацької райдержадміністрації 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*