У Шацькому районі привітали медиків

19.06.2018 / Новини

У п’ятницю, 15-го червня в актовому залі приміщення Шацького лісового коледжу імені В.В. Сулька відбулись урочисті збори з нагоди професійного свята медичного працівника.

Першим зі словами привітань звернувся до присутніх Василь Голядинець, голова Шацької райдержадміністрації, який висловив велику вдячність за нелегку, героїчну і гуманну професію, що покликана зцілювати, повертати людям здоров’я та рятувати їх життя, – інформує сайт Шацької РДА.

Продовжили вітати медиків голова Шацької районної ради Сергій Карпук, виконуюча обов’язки селищного голови, секретар Людмила Цевух, генеральний директор ТМО Любомльського і Шацького районів Володимир Дибель, головний лікар Шацької районної лікарні Світлана Крецу, головний лікар КЗ Центру первинної медико-санітарної допомоги Любомльського і Шацького районів Тетяна Васенько.

За сумлінну працю в галузі охорони здоров’я, професійну майстерність, забезпечення високого рівня надання медичної допомоги жителям району та з нагоди професійного свята кращих медичних працівників від імені керівників району, медичних установ і громад було відзначено почесними грамотами, подяками та подарунками.

Незабутні враження отримали всі присутні у залі від музичних номерів та гумористичних сценок працівників Шацького районного Будинку культури.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*