У Шацькому районі продовжує роботу зимова агрошкола (ФОТО)

25.01.2018 / Новини

24-го січня в рамках освітнього проекту «Зимова агрошкола» відбувся черговий семінар за участю провідного фахівця державної установи «Волинська обласна фіто санітарна лабораторія» Оласюк Віри.

Про це інформує Шацька районна філія Волинського обласного центру зайнятості у Facebook.

Розпочала семінар заступник начальника відділу надання соціальних послуг Шацької районної філії Волинського обласного центру зайнятості Наталія Литвинюк, яка розповіла присутнім про сучасні тенденції на ринку праці району, звернула увагу учасників на можливість самозайнятості у своєму підсобному господарстві: вирощування та збут сільськогосподарської продукції.

Саме така діяльність дає можливість самореалізації та забезпечення себе роботою .

Фахівець фітосанітарної служби Віра Оласюк продовжила розмову про підвищення якості і безпеки сільськогосподарської продукції шляхом дотримання оптимальних норм внесення добрив та пестицидів.

Детально зупинилась на сучасних методах захисту сільськогосподарських культур від шкідників. Вона розповіла присутнім про мікробіопрепарати, які широко використовуються в цьому напрямку, докладно поінформувала присутніх про послуги, які надає фітосанітарна лабораторія і можливості отримання їх населенням.

Учасники семінару отримали цікаву інформацію, практичні рекомендації щодо вирощення екологічно чистого врожаю.

Обговорили ідеї збуту екологічно-чистих вирощених овочів та фруктів, бо саме в нашій місцевості попит на неї зростає в період відпочинку, обмінялися здобутим досвідом та висловили бажання продовжувати практику занять у «Зимовій агрошколі».

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*